Naturlige materialer til unikke køkkener

I køkkenet er det de store overflader, der fuldender looket og skaber et roligt og behageligt miljø at opholde sig i. Vi fremstiller køkkenbordplader i terrazzo, der fremstilles af marmorskærver, cement og vand, og i beton, der fremstilles af sand, cement og vand. Beton og terrazzo er begge naturprodukter og er ideelle til køkkenbordplader, da vores unikke blanding af højstyrkebeton og marmorskærver giver en meget højere slidstyrke og tæthed end almindelige beton- og terrazzobordplader.
 

Bordpladerne er lette at vedligeholde – de skal blot behandles med vand og Contec Plejesæbe efter behov, intet andet. Dette belaster ikke miljøet, og det er heller ikke skadeligt i forhold til råvarer og køkkengrej.

Der er et stort udvalg af forskellige farver, strukturer, vasktyper og kantprofiler, hvilket giver uanede muligheder for at skabe et helt unikt udtryk, der passer præcist ind i dit hjem.

Terrazzo

Højstyrkebeton

 

Der er ikke den opgave, vi ikke kan klare, så hvis du vil høre mere om mulighederne for specialdesignede køkkenbordplader, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 86 280 290 eller på mail.